sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Eveniment Dr. Eyebrow by Elis Teodorescu

Avand obsesie pentru sprancene perfecte d'abia asteptam evenimentul de astazi: Dr. Eyebrow by Elis Teodorescu. Locatia evenimentului a fost Eye Bar-ul din incinta Grand Cinema Baneasa si am mers impreuna cu Kleo, blogger-ita mea citadina (Makeup and Beauty by Kleo). Cu aceasta ocazie m-am reintalnit si cu celelalte blogger-ite de beauty si, dupa eveniment, ne-am conversat pe diverse teme d'ale blogosferei si nu numai. :*


Elis Teodorescu, renumita profesionista in pensarea si stilizarea sprancenelor, a lansat un produs pentru regenerarea sprancenelor: Dr. Eyebrow by Elis Teodorescu.
Dr Eyebrow este un produs destinat cresterii in lungime si grosime a sprancenelor. Reface foliculul pilos deja existent, ingroasa firul subtiat si duce conturul sprancenelor spre maximul genetic posibil (din cauza pensatului se pierd foliculi pentru totdeauna iar altii doar se stranguleaza. Este 100% natural si nu a fost testat pe animale. Ambalajul este sub forma de tub negru cu aplicator prevazut in capat cu o periuta fina, gen buretel; este produs in SUA, contine 3 ml de produs si este valabil 24 de luni de la deschidere (se pastreaza la temperatura de 2 - 25 grade C). Se aplica seara, inainte de culcare, la radacina sprancenelor (pe toata lungimea lor si depasind conturul de jur imprejur). Tratamentul recomandat este de 2 luni de zile; dupa primele 2 - 3 saptamani de la inceperea tratamentului se observa deja rezultate. Daca ati uitat sa il aplicati o seara, doua sau trei, il puteti utiliza in continuare cu aceleasi rezultate.
Daca este necesar poate fi folosit si de catre barbati; da rezultate indiferent de varsta subiectului (18+), deci poate fi folosit si de catre femei trecute de prima tinerete. ; )
Recomandari, conform prospectului:
A se evita contactul cu ochii. A nu se folosi daca persoana este insarcinata, alapteaza, este in tratament de chimioterapie sau are mai putin de 18 ani. Daca sunteti sub un tratament oftalmologic a se folosi numai cu recomandarea unui oftalmolog. A nu se folosi daca sunteti alergic sau sensibil la unul sau mai multe ingrediente ce apar pe eticheta.
Compozitie: Purified water, Sodium chloride, Benzalkonium chloride, Citric acid, Disodium phosphate, Cellulose gum, Vitamin B12, Retinyl palmitate, Punica granatum extract, Cucumis sativus fruit extract, Camellia sinensis leaf extract, Phenoxyethanol, Cucurbita pepo seed extract, Fenugreek seed extract, Mexican wild yam extract.
Produsul Dr. Eyebrow poate fi cumparat din farmacii, de la Salonul Elis Teodorescu (http://www.elis-sprancene.ro/) si poate fi comandat si online la www.dr-eyebrow.com (order@dr-eyebrow.com).
La inceputul anului viitor, in luna februarie, Elis va lansa si un produs destinat cresterii in lungime si grosime a genelor.


Elis Teodorescu a scris si un manual "Secretul sprancenelor perfecte" , ce cuprinde 106 pagini cu instructiuni usor de inteles, ce te invata cum sa te pensezi. Cartea costa 59 ron + taxe posta si poate fi comandata online de pe site-ul salonului Elis Teodorescu (http://www.elis-sprancene.ro). Salonul ofera servicii de pensat, tatuaj cosmetic, cosmetica, manichiura si pedichiura, coafor (hair stylist Paul Balaneanu - la care voi apela in viitor pentru o schimbare de look, dupa ce am vazut transformarea Annei - Lola's Box ; )*.
Cu siguranta voi apela, in primul rand, la repigmentarea sprancenelor mele tatuate in urma cu mult timp cu un pigment care tot migreaza in rosu si de care am tot incercat sa scap - prin repetate repigmentari - fara succes pana in prezent.


Lumina din locatia evenimentului -  neprietenoasa cu (camera) telefonului meu - nu mi-a permis sa realizez poze mai reusite, asa ca va pot arata doar poza in care le puteti vedea (de la stanga la dreapta) pe Maia - Makeup by Maia, Ana Maria - Ana's Beauty Blog si Irina - Oglinda, oglinjoara... (care purta niste cercei superbi :P). Kisses si pentru celelalte blogger-ite care au participat la eveniment (Maya - Maya Make up, Alina - Alina Barbu Make up and beauty, Crenguta - Krengootza Make up, Anne - Lola`s Box...).
subsemnata (multumesc Ralucai - Blackeyed pentru poza ; )


Kisses, G

4 comentarii:

  1. Foarte interesant produsul. Ma bate gandul sa-l incerc si eu. Oare un singur tub ajunge timp de o luna de zile, aplicat in fiecare seara?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din cate am inteles, trebuie aplicat putin produs (rezultatele sunt influentate de aplicarea lui corecta nu de cantitate, deci nu cresc mai repede daca aplici mai mult produs ; ) asa ca eu cred ca cel putin o luna de zile ajunge un tub...

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum puteti gasi produsul accesand pagina oficiala Dr Eyebrow: http://dr-eyebrow.ro/

    RăspundețiȘtergere